søndag 26. april 2009

Karen si gulrotskuffekake

4 dl kveitemjøl
1 ts natron
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts salt
3 egg
4 dl sukker
2,5 dl matolje
4 dl rivne gulrøtter
2 dl knust ananas, godt avrent
2 dl kokosmasse
2 dl hakka valnøtter (kan sløyfast)

-Bland mjøl, natron, kanel, vaniljesukker og salt i ein bolle.
-Visp samman egg, sukker og olje i ein annan bolle. Bruk elektrisk visp.
-Tilsett mjølblandinga litt etter litt og rør godt.
-Vend gulrøttene, ananasen, kokosen og nøttene.
-Hell røra i lita langpanne (23x30 cm), og steik i 60-75 min på 175 grader.
-Avkjøl kaka før du har på glasuren. Det går også an å sløyfe glasuren.

Glasur
200 g cream cheese
5 dl florsukker
1 ts vaniljesukker
75 g smør

Ingen kommentarer: