2 porsjonar
-250 g svinekjøtt i strimler
-2 ss olje
-1 stk gulrot
-1 stk rød paprika
-½ stk purre
-1 ts buljongpulver
-1 ½ dl vann
-2 ts soyasaus
-1 ts maisstivelse (maizena)
-½ ts malt ingefær
-½ ts salt
-½ ts grovmalt pepper
-Strimle opp grønnsakene.
-Varm opp oljen i wokpanna, og brun kjøttet i små porsjonar. Legg til sides etterkvart.
-Fres grønnsakene.
-Ha kjøttet tilbake i wokpanna og bland saman.
-Bland buljong, maizena og ingefær og hell over.
-Rør til det kokar.
-Smak til med salt og peppar.
-Trekk i eit par minutt.
-Server med kokt ris.
-Varm opp oljen i wokpanna, og brun kjøttet i små porsjonar. Legg til sides etterkvart.
-Fres grønnsakene.
-Ha kjøttet tilbake i wokpanna og bland saman.
-Bland buljong, maizena og ingefær og hell over.
-Rør til det kokar.
-Smak til med salt og peppar.
-Trekk i eit par minutt.
-Server med kokt ris.
Du kan sjølvsagt bruke andre grønnsaker viss du har andre preferansar. For oss er til dømes kvitløk eit must!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar